Klasbord voor ouders

Volg de klas via de app of web-omgeving. Het gebruik van Klasbord is eenvoudig en laagdrempelig. Lees hier meer over alle mogelijkheden die je hebt als ouder. 

Je kunt direct een toppie of reactie geven op een bericht (de leerkracht stelt de interactie in). Is er hulp nodig in de klas? Antwoord dan direct op een poll. Makkelijk en mooi alle herinneringen bundelen? Bestel dan op elk gewenst moment een Klasboek! 

Starten met Klasbord

Download de app

Klasbord is zowel via app als web beschikbaar. Met de app heb je Klasbord altijd bij de hand. Download de app dus direct op je telefoon! 

Maak een account aan 

Maak via de app of de web-omgeving een account aan. Je kunt meerdere groepen toevoegen aan één account.  

Word lid van jouw klas!

Voeg een of meerdere groepen toe door de unieke klascode(s) in te vullen (###-###). De code kun je navragen bij de leerkracht. 

Het Klasboek 

Alle foto’s die je in de afgelopen tijd voorbij hebt zien komen staan voor je klaar in het Klasboek. Je hoeft zelf dus geen foto’s te uploaden en/of te bewerken. Selecteer een passend thema en de leukste foto's. Kies een foto voor de voorkant en het Klasboek is klaar om gedrukt te worden. Een klasboek bestel je al vanaf €12,50 inclusief verzenden. Ook is het Klasboek makkelijk na te bestellen voor bijvoorbeeld opa & oma. 
Meer informatie

Klasbord Plus 

Met Klasbord Plus kun je als volger foto’s en video’s opslaan voor eigen gebruik. Voor €3,99 kun je een heel jaar lang de foto’s en video’s opslaan naar je eigen telefoon of tablet.

Hoe werkt dit? Open een foto of video in de app en klik linksboven op het opslaan-icoon. De eerste keer dien je de betaling te bevestigen via een eenvoudige in-app aankoop, daarna kun je een heel jaar lang foto’s en video’s opslaan naar je eigen toestel. Het abonnement stopt daarna automatisch. 

Let er wel op dat je opgeslagen foto's nooit zo maar deelt zonder toestemming van andere ouders. 

Vragen?

Bekijk direct de meest gestelde vragen of neem contact met ons op!
userspell-checkdownload