Klasbord voor leraren

Het gebruik van Klasbord is eenvoudig en laagdrempelig. Binnen enkele minuten heb je een eigen app en informeer je ouders over alle gebeurtenissen in de klas met één handeling. Plaats een bericht, video, foto of poll en bepaal zelf welke interactie je wil per bericht. Alle herinneringen van het jaar bundel je makkelijk en mooi in een Klasboek. 

Starten met Klasbord

Account aanmaken

Klasbord is zowel via de app als via de webversie beschikbaar. Met de app heb je Klasbord altijd bij de hand. Download de app dus direct op je telefoon!

Groep aanmaken

Maak een groep aan met de juiste naam. Je ontvangt van ons direct een unieke klascode en een uitnodiging om ouders en betrokkenen uit te nodigen. 

Ouders uitnodigen

Deel de unieke klascode met ouders. Om jouw klas te volgen hebben zij namelijk altijd deze code nodig en vervolgens jouw toestemming. 

Aan de slag

Je kunt aan de slag! Plaats makkelijk en snel een bericht, foto, video of oproep in jouw besloten groep. Je bereikt ouders via de app en mail via één handeling.

Het Klasboek 

Alle foto’s die je in Klasbord plaatst kunnen ouders bundelen in een Klasboek. Een Klasboek staat helemaal klaar, je kiest zelf een passend thema en je kunt zelf kiezen welke foto's en berichten er in jouw Klasboek komen. Als leerkracht is het ook mogelijk om een Klasboek te bestellen als herinnering van het afgelopen jaar. Een klasboek bestel je al vanaf €12,50 inclusief verzenden. 
Meer informatie

Klasbord Plus 

Volgers kunnen met Klasbord Plus foto’s en video’s opslaan voor eigen gebruik. Voor €3,99 kunnen zij een heel jaar lang foto’s en video’s opslaan naar hun eigen telefoon of tablet.

Hoe werkt dit? Per bericht kun je aangeven of ouders deze foto wel of niet mogen bewaren. Jullie als school hebben toestemming gevraagd aan ouders om foto's te delen. Ouders mogen deze foto's bewaren voor eigen gebruik. Het is vervolgens de verantwoordelijkheid van hen om weer goed met deze foto's om te gaan en bijvoorbeeld deze foto's niet verder te delen. Wij raden wel altijd aan om als school dit nog even te melden. Lees meer hierover op de Privacy pagina.

Inzicht

Activiteiten en berichten van alle groepen in één overzichtelijke tijdlijn.

Groepsberichten

Stuur een bericht naar één of meerdere groepen tegelijk.

Beheer

Bestaande of nieuwe groepen toevoegen en volgers beheren vanuit één plek.

En meer..

Ga direct aan de slag om alle mogelijkheden te ontdekken.

Het dashboard

Met het dashboard beheer je eenvoudig alle groepen binnen jullie organisatie. Erg handig als je bijvoorbeeld algemeen beheerder, directie of ICT-er bent.
Meer weten

Vragen?

Bekijk direct de meest gestelde vragen of neem contact met ons op!
paper-plane-omagic-wanduserspell-checkchart-barsbullhornmagnifierplus-circle