Volgers beheren kan zowel op de computer als op de app. Volgers kopiëren kan alleen in de app.

Hoe werkt het in de app?
Het overzicht van volgers kan je vinden door in het menu (drie streepjes links boven) naar de groepsinstellingen (tandwieltje achter de betreffende groep) te gaan en daar op ‘open volgerslijst’ te drukken. Om iemands rol te kunnen veranderen of de volger te kunnen verwijderen moet je op diegene zijn naam drukken.

Je kan volgers kopiëren van een andere groep waar je beheerder van bent. Hiervoor ga je naar de volgerlijst van de groep waar de volgers naartoe wilt kopiëren. Daar druk je rechtsboven op de ‘+’ en ‘selecteer uit een andere groep’. Hier krijg je de andere groepen te zien je beheert en kan je de groep selecteren waaruit je de volgers wilt kopiëren. Daarna kan je een selectie maken van de volgers die je wilt kopiëren en druk je rechts boven op ‘voeg toe’. Je volgers zijn dan gekopieerd naar de groep.

Hoe werkt het op de computer?
Om volgers te beheren op de computer ga ja naar het menu (drie streepjes) – klasbeheer. Hier kies je de klas waarvan je de volgers wilt beheren en druk je op de oranje vierkante knop met drie witte poppetjes op de volgerslijst te openen. Om iemands rol te kunnen veranderen of de volger te kunnen verwijderen moet je op diegene zijn naam drukken.