De inhoud van een groep blijft staan als je alleen de naam van de groep aanpast en de volgers verwijdert/toevoegt. Daarom adviseren wij om voor elk (school)jaar een nieuwe groep te maken. Je kan de volgers van je vorige groep kopiëren naar je nieuwe groep (hoe je dit kan doen staat ook bij veel gestelde vragen) en in de groepen ook de jaartallen te zetten zodat je overzicht behoudt. Hierdoor kunnen alleen de ouders van dat schooljaar de foto’s en berichten zien. Daarbij is het wel leuk om de oude groep niet te verwijderen zodat ouders de berichten en herinneringen nog eens terug kunnen kijken.

Mocht je de groep willen overdragen omdat je bijvoorbeeld met pensioen gaat of elders aan het werk gaat, dan kan dat uiteraard. Eerst moet je collega waaraan je de groep wilt overdragen de groep volgen. Als je collega lid is ga je naar het menu – groepsinstellingen – volgerslijst. Hier klik je jouw collega aan en geef je hem/haar de rol van eigenaar. Dan wordt je zelf sub-beheerder en kan jij je uitschrijven voor de groep onderaan bij de groepsinstellingen.