Na het aanmaken van een account ontvang je binnen enkele minuten een e-mail om je account te activeren. Deze mail wordt verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het aanmaken van je account. Zorg er dus voor dat je bij het aanmaken van je account het juiste e-mailadres invult.

Helaas komt het voor dat de activatie mail in de spam of ongewenste e-mail map terecht komt.Controleer deze mappen dus goed wanneer je de mail niet hebt ontvangen. Mocht er ook geen e-mail in de spam zitten, stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld daarbij het e-mailadres waarmee jij je hebt registratie. Wij zullen je dan een nieuwe activatie-link sturen.

In de activatie mail druk je op de oranje knop en wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je de algemene voorwaarden moet accepteren. De activatie code op deze pagina is niet relevant en is NIET de code die je moet invullen op de app. Als leerkracht maak je in de app zelf een groep aan en als ouder vul je de 6 cijfer/letter code in die de leerkracht je heeft gegeven.