Als dit gebeurd komt dit doordat de groep die je volgde of beheerde niet meer actief is. Dan heeft de eigenaar deze groep verwijderd. Je komt namelijk alleen na inloggen direct bij de ‘groep toevoegen’ pagina als je geen actieve groepen meer hebt. Je kan hierover dus contact opnemen met de eigenaar. Ben je zelf de eigenaar en heb je dus per ongeluk de groep verwijderd, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld hierbij de groepscode. Kan je die niet meer achterhalen, vermeld dan het e-mailadres van je account en de groep naam en jaar.