Hoe werkt het in de app?
Om een groep te verlaten ga je in de app naar het menu (drie streepjes links boven) en ga je naar de groepsinstellingen (tandwieltje achter de groep). Daar kan je onderaan je uitschrijven bij de groep. Na het uitschrijven kan je niet meer bij de foto’s en berichten van de groep en wordt de groep ook uit je menu verwijderd.

Hoe werkt het op de computer?
Om een groep te verlaten ga je naar het menu (drie streepjes) naar Klasbeheer. Als je de groep aanklikt die je wilt verlaten kan je daarna rechtsonder klikken op ‘afmelden bij klas’. Na het afmelden kan je niet meer bij de foto’s en berichten van de groep en wordt de groep ook uit je klasbeheer verwijderd.