Als je eigenaar bent van de groep kan je de groep niet verlaten maar wel in zijn geheel verwijderen. Wil je als eigenaar de groep alleen verlaten en niet verwijderen, draag de groep dan over aan een collega dan kan je daarna de groep verlaten. Hoe je een groep over kan dragen kan je vinden bij de veel gestelde vragen onder het kopje ‘school’. Ben je sub-beheerder of volger kan je de groep alleen verlaten maar niet verwijderen.

De optie om je af te melden/uit te schrijven voor een groep of om deze te verwijderen kan je vinden bij de groepsinstellingen. In de app is dat het tandwieltje achter de groepsnaam in het menu (drie streepjes links boven) en op de computer moet je naar klasbeheer in het menu (drie streepjes) en daar de juiste groep aanklikken.