Klasbord in het speciaal onderwijs

Kinderen in het speciaal onderwijs vertellen niet vaak wat zij op school hebben gedaan. Klasbord is hiervoor de perfecte communicatie app om het gesprek op gang te brengen en ouders op de hoogte te houden!

De leerkracht kan tekstberichten in Klasbord plaatsen om zo alle ouders in één keer te bereiken in plaats van het mee geven van brieven of het sturen van mails die pas veel later gelezen worden.

De leerkracht kan foto’s en video’s plaatsen van de activiteiten in de klas en van schooluitjes. Dit beeldmateriaal maakt het makkelijker om de communicatie te openen tussen ouders en kind.

Als ouder ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling van jouw kind, zowel bij veel als weinig fysieke aanwezigheid op school.

Direct aan de slag!

Foto's en video's

Deel gemakkelijk berichten, foto's en video's met het thuisfront. 

Aan de slag

Deel gemakkelijk berichten, foto's en video's met het thuisfront. 

Klasboek

Bewaar alle herinneringen in een klasboek.

Veilig

Klasbord is een veilige en afgeschermde omgeving. 

Ervaringen uit het speciaal onderwijs met Klasbord

 • "De kinderen praten bijna niet en dan is het fijn voor ouders om aan de hand van foto's en video's toch te weten wat hun kinderen hebben gedaan die dag. "

  Nick
  Meester
 • "De kinderen komen vaak met de taxi of bus waardoor ik de ouders maar 2 tot 3 keer per jaar zie. Klasbord is ideaal om toch snel en makkelijk contact met de ouders te hebben. "

  Jaqcueline
  Juf
 • "Ik werk met zeer moeilijk lerende kinderen die niet veel vertellen aan hun ouders over wat ze hebben gedaan op school. Ouders hadden aangegeven meer communicatie vanuit school te willen. Klasbord opent het gesprek tussen ouder en kind en ik merk dat ouders het fijn vinden als ik Klasbord veel gebruik. "

  Marise
  Juf
 • "Mijn kind heeft moeite met praten en dus vertellen wat zij heeft gedaan op school. Door de foto’s en berichten op Klasbord kan ik toch het gesprek openen en makkelijker communiceren met mijn dochter over wat zij heeft gedaan en geleerd op school. "

  Margriet
  Moeder
 • "Mijn kind heeft problemen met communiceren, maar door de foto’s weet ik toch wat hij heeft gedaan en hij vindt het zelf ook heel leuk om de foto’s terug te zien. "

  Bjorn
  Vader

Het klasboek

Alle belevenissen en herinneringen op Klasbord kunnen worden samengevoegd in een fotoboek. Het Klasboek, een leuke manier om momenten te blijven bekijken en nooit meer verloren te laten gaan.

Eenvoudig

Stel gemakkelijk je eigen klasboek samen. 

Nog eentje?

Je kunt meerdere dezelfde klasboeken in één keer bestellen met korting!

Laagdrempelig

Je bestelt al een Klasboek vanaf €12,50 inclusief verzenden! 

Download de app in de stores

Klasbord is leuk, veilig en makkelijk in gebruik. Wist je dat al meer dan 50% van alle scholen in het primair onderwijs gebruik maken van Klasbord?
checkpaper-plane-olockstarpicturebookdownloadthumbs-upplus-circle