Klasbord Plus

Met Klasbord Plus kun je als volger de foto’s en video’s opslaan voor eigen gebruik. Voor €3,99 kun je een heel jaar lang de foto’s en video’s opslaan naar je eigen telefoon of tablet.

Hoe werkt dit? Open een foto of video in de app en klik linksboven op het opslaan-icoon. De eerste keer dien je de betaling te bevestigen via een eenvoudige in-app aankoop, daarna kun je een heel jaar lang foto’s en video’s opslaan naar je eigen toestel. Het abonnement stopt daarna automatisch.

Klasbord Plus

Een veelgestelde vraag: foto’s en video’s op kunnen slaan. Leerkrachten hoeven bestanden niet meer buiten Klasbord om te sturen en daarnaast kunnen ouders en betrokkenen direct de leukste foto’s van hun eigen kind bewaren. Op deze manier kun je een foto afdrukken of gebruiken in een eigen fotoboek.

Via de app klik je op een foto, links bovenin het scherm staat een icoon om de foto of video op te kunnen slaan. De eerste keer dat je een foto wil downloaden dien je de betaling te bevestigen via de Apple store of Google Play store.

De beheerder van de groep kan per foto aangeven of de bestanden beschikbaar zijn om op te slaan. Het kan voorkomen dat niet alle foto’s beschikbaar zijn. Staat er een foto bij die je graag zou willen hebben? Vraag dit dan even na bij de beheerder van de groep.

Voor privé gebruik mag je foto’s opslaan en gebruiken. Een foto kan privacygevoelig zijn, gebruik een foto daarom alleen voor eigen gebruik en deel deze nooit zonder toestemming via andere kanalen als er andere kinderen op de foto staan dan je eigen kind.

Bij Klasbord is er altijd een gratis functie beschikbaar zodat leerkrachten op een laagdrempelige manier aan de slag kunnen. Om Klasbord te kunnen blijven doorontwikkelen vragen we voor het maken van een Klasboek en voor het opslaan van bestanden een vergoeding.

Het opslaan van foto’s en video’s kost 3,99 per jaar. Op het moment dat je het abonnement afneemt loopt dit voor één jaar en daarna stopt dit automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

Load More

Download de app nu in de stores

Klasbord is leuk, veilig en makkelijk in gebruik. Wist je dat al meer dan 50% van alle scholen in het primair onderwijs gebruik maken van Klasbord?