Het Klasboek 

Geheel vernieuwd! Mooiere kwaliteit, groter formaat en heel eenvoudig samengesteld. Bestel nu jouw Klasboek om alle herinneringen van het afgelopen jaar te bundelen. Eenvoudig

Wij hebben al veel voorwerk gedaan, het samenstellen van een Klasboek is daarom zo gedaan. Bestel al een Klasboek vanaf € 12,50!

Vernieuwd

Met het nieuwe Klasboek zijn foto's groter, het boek is ingebonden en je ontvangt een tof stickervel bij elk Klasboek!

Nog eentje?

Je kunt vanaf nu meerdere Klasboeken in één keer bestellen met korting! Leuk als cadeau voor de hele groep of voor opa en oma!

In drie eenvoudige stappen maak jij je eigen klasboek!

1.

Alle foto’s die je in de afgelopen tijd voorbij hebt zien komen staan voor je klaar in jouw Klasboek. Selecteer de leukste foto's en een passende titel dan stellen wij je Klasboek automatisch samen! 

2.

Selecteer de leukste foto's en berichten precies zoals je jouw Klasboek wil ontvangen. NIEUW!  Je ontvangt een super cool stickervel bij je Klasboek!

3.

Bijna Klaar! Je bestelt het Klasboek al vanaf €13,00 inclusief verzendkosten. Dit is afhankelijk van hoeveel foto’s en berichten er geplaatst zijn in jouw groep en hoeveel jij daarvan in je Klasboek wilt hebben.  

Klasboek specificaties

Een Klasboek voor de hele groep

Bestel eenvoudig meerdere Klasboeken tegelijk met korting! Ideaal om direct een exemplaar te bestellen voor familie, als cadeau voor de juf of om een boek samen te stellen voor de hele groep.
Klasboek samenstellen
magic-wandrocketplus-circle