Klasbord bij de kinderopvang

Jonge kinderen zijn nog volop in ontwikkeling en kunnen niet altijd vertellen wat ze hebben gedaan simpelweg omdat ze dit niet meer weten. Klasbord is hiervoor de perfecte communicatie app. Door de foto’s en berichten op Klasbord weet je als ouder wat je kind op de opvang heeft gedaan. Ook kan je samen met je kind de foto’s en berichten door kijken, super leuk!

De opvang kan tekstberichten in Klasbord plaatsen om zo alle ouders in één keer te bereiken in plaats van het mee geven van brieven of het sturen van mails die pas veel later gelezen worden.

De opvang kan foto’s en video’s plaatsen van de activiteiten en uitjes. Heel leuk om samen later terug te kijken.

Als ouder ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling en bezigheid van jouw kind.

Direct aan de slag!

Foto's en video's

Deel gemakkelijk berichten, foto's en video's met het thuisfront.

Aan de slag 

Start of volg binnen enkele minuten een groep.

Klasboek

Bewaar alle herinneringen in een klasboek.

Veilig

Klasbord is een veilige en afgeschermde omgeving. 

Ervaringen uit de kinderopvang met Klasbord

 • "Ouders vroegen naar foto’s en wat hun kind had gedaan. Met Klasbord kan ik ze heel gemakkelijk laten zien hoe de dag van hun kind is verlopen. "

  Marieke
  Kinderdagverblijf
 • "Klasbord werkt efficiënt en makkelijk. Je kan er direct dingen opzetten zoals foto’s en video’s en ik krijg hele positieve reacties van ouders."

  Chantal
  Kinderdagverblijf
 • "Het is heel fijn om te zien wat mijn dochter heeft gedaan op de kinderdagverblijf. Dat geeft mij toch een geruster gevoel om haar daar een dag door te laten brengen. "

  Kim
  Moeder
 • "Als mijn zoontje en dochtertje terug komen van het kinderdagverblijf vraag ik ze hoe hun dag is geweest. Hier krijg ik vaak korte antwoorden op terug. Als we samen gezellig even door de foto’s heen kijken die op Klasbord staan van die dag, dan komen er ineens hele verhalen. Heel fijn om die verhalen te horen te krijgen! "

  Mark
  Vader

Het klasboek 

Alle belevenissen en herinneringen op Klasbord kunnen worden samengevoegd in een fotoboek. Het Klasboek, een leuke manier om momenten te blijven bekijken en nooit meer verloren te laten gaan.

Eenvoudig

Stel gemakkelijk je eigen klasboek samen. 

Nog eentje?

Je kunt meerdere dezelfde klasboeken in één keer bestellen met korting!

Laagdrempelig

Je bestelt al een Klasboek vanaf €12,50 inclusief verzenden!

Download de app in de stores

Klasbord is leuk, veilig en makkelijk in gebruik. Wist je dat al meer dan 50% van alle scholen in het primair onderwijs gebruik maken van Klasbord?
checkpaper-plane-olockstarpicturebookdownloadthumbs-upplus-circle